Blogg

Då var dagen här igen då allt är svart eller vitt. Black Week, White monday, total bojkott eller stötta en lokal liten företagare. Budskapen är många och det är svårt att veta om det man själv tycker också är ett bra drag för din verksamhet. Och om då jag tycker att det svårt, hur ska det då vara för alla konsumenter? Ska man ha dåligt samvete för att man handlar? Är att handla det nya smygrökandet där man vet att det såklart inte är bra men det är ju himla gott att unna sig. Särskilt till ett glas rött. Alla smygröker såklart inte men ni har säkert andra saker ni unnar er som ni vet inte är toppen.

Oavsett vilket så tänker jag göra såhär i år:

Vi har 30% på hela webbshoppen utom redan nedsatta varor. För att mina befintliga kunder ska kunna kunna slå till på den där produkten ni suktat efter ett tag nu. Många ekologiska produkter ligger lite högre i pris och kräver kanske lite mer eftertanke innan  köp. Så 30 % rabatt vill jag ge er, bara för att ni är ni och jag är tacksam för att ni stöttar mig som liten småföretagare som värnar eko och hållbarhet!

30% rabatt vill jag också ge till alla er som är ute och letar hashtaggar #blackfriday för att fynda. För att det är ju 100 gånger bättre att ni klickar hem en schyst producerad, ekologisk vara från en liten företagare i Norrland än från plasttjafsfabriker på andra sidan jorden. Alla är lika välkomna att handla på Elva Bruk och jag blir jätteglad när ni gör smarta val  för människa och miljö!

Som en bonus skickar jag med en liten 10ml svart naturlig, vegan, tandkräm med aktivt kol för whitening effekt till alla som beställer. Använd koden ”blackfridayeco” i webbshoppen- hoppas vi ses kära ni!

(och vi startar redan nu och håller på till måndag så att ingen blir stressad och klickar hem nåt den inte behöver.)

Ha en härlig dag!

Helena

Inga kommentarer

Lämna en kommentar