Title Image
Blogg

Redan för några veckor sedan kom de första nyhetsbreven om Black Friday.

Shoppa loss! Fynda! Skynda fynda! REA! Klicka här! En del har också något nytt som de kallar ”Black Week” det vill säga rea hela veckan.

Vi har också Black Friday på fredag- vi bjuder på svart, ekologiskt kaffe till dem som är sugna. I superfint porslin från 70-talet fyndat på loppis. Du får slå dig ner i en av våra två sköna secondhand fåtöljer med utsikt över stadens torg och avnjuta din kopp i lugn och ro. Hos oss kommer det inte att vara någon köphets-kampanj som får dig att fatta omedvetna beslut och konsumera mera än du har för avsikt att göra. Hos oss kan du känna dig trygg med att det du väljer att köpa är noga utvalt, hållbart (ekologiskt, närproducerat eller etiskt hållbart) och i en lugn och avstressad miljö. Det är för både din och vår skull. Hållbar handel handlar också om att hålla priser som är hållbara för butiken utan att behöva pressa både personal och marginaler för hårt. Vi vill kunna ge dig utmärkt service på det vis som du önskar. Vi finns här om du vill ha vår expertis, tips och råd. Vill du kika runt ifred i timtal så går det också alldeles utmärkt.

Så- välkomna på imorgon på en svart, slät kopp, tio djupa andetag och en stol att slå sig ner på. Vill du handla så går det givetvis alldeles utmärkt. Vi har många smarta, hållbara alternativ till det mesta och är så exalterade över att få visa dem! Vi har extra öppet till 20.00 imorgon.

Efter fredag kommer lördag och sedan Skyltsöndag. Då har vi ett bord utanför butiken där vi plockat fram våra bästa julklappstips. Lokal tvål, ekologiska teer, handvävda kökshandukar i linne, vegansk choklad, bees wrap, västerbottenssåpa för att nämna några. Butiken är också försiktigt julpyntad med återbrukat material och en och annan pepparkaka. Givetvis spelar vi julmusik. På skyltsöndag har vi öppet 12-16 och hela december har vi öppet på söndagar 12-15.

Hjärtligt varmt välkomna önskar Helena, Felicia, Hanna och Lovisa!

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar