Blogg

Jag har alltid haft en dröm om att öppna en egen butik med ett unikt koncept. Men tiden har inte riktigt funnits till i mitt liv för att jag skulle ta drömmen vidare till verklighet. Jag har kört på bara, precis som de flesta faktiskt gör. Man gör det man är bra på och det som förväntas av en utan att fundera över vad man egentligen vill göra. 

Förra året fick jag uppleva att livet kan ta en oväntad vändning när man minst anar det. Att man plötsligt kan få veta att nu är det dags att gå hem, din tid på jorden börjar närma sig sitt slut. Det är ett tungt besked för alla att få. Men jag vill tro att om man känner att man levt som man önskat, så kanske man kan känna något slags lugn i att ”det var min tur nu. Jag hade trevligt så länge det varade och är tacksam för den tid jag fick.”

Efter hennes bortgång så fick jag en stark känsla av beslutsamhet. Jag måste ta reda på vad jag VILL göra. På riktigt. Några dagar senare vad jag på yoga med djup avslappning i slutet. Jag upplevde något jag aldrig upplevt förut och som jag gärna vill uppleva igen! Jag blev fri från mina medvetna tankar och mitt undermedvetna visualiserade mina tankar och känslor som frökapslar som flög i vinden. Jag drogs mer till vissa frön och när jag ”flög” in i dem så fick jag den känslan i kroppen som var vad just det fröet stod för. Jag valde mitt liv under det yoga passet. Eller mitt liv valde mig. Jag vet inte hur jag kan beskriva det på ett bättre sätt. 

När jag kom hem från yogan var jag så lugn. Så trygg. Så glad och lycklig. För jag visste, att från och med nu ska jag leva precis som jag vill leva mitt liv. Jag ska eftersträva en balans mellan det jag brinner för, mitt arbete och min familj. Och den resan startade där och då.

På bilden är ett foto från Printler. När jag såg bilden så var jag bara tvungen att köpa in den till butiken!

1 kommentar

  • Ingela nordgren5 år ago

    Så fint….att få lugn….att förstå….jag jobbar på det!

    reply

Lämna en kommentar