Blogg

Det är galet vad tiden går snabbt! Imorgon öppnar vi vår fantastiska butik med hållbar inredning, ekologiska produkter och yogakläder. På Elva Bruk säljs produkter som är ”Mostely eco, always friendly”. Det innebär att det mesta är ekologiskt producerat, det ska vara hållbart på något vis och gärna när- eller lokalproducerat. Närproducerat kan ibland innebära norden och ibland på plats i butiken. Spannet är brett och vi bedömer varje produkt för sig. Hos oss på Elva Bruk sitter också Felicia på Guldkorn design och syr ekologiska barnkläder.

Vi har en vänlig inställning till livet, till dig som konsument och till oss själva. Vi dömer inte, vi kommer inte med pekpinnar utan vill erbjuda ett hållbart alternativ. Det är bara du själv som vet vad som passar i ditt liv, vad du behöver och önskar. Vi hoppas att du ska besöka oss och att du ska hitta snygga, hållbara alternativ som du gillar till dig själv och ditt hem.

Vi önskar dig varmt välkommen imorgon!

1 kommentar

  • Carl-Henrik B6 år ago

    Hej Helena
    Det var kul att hitta till er hemsida och kunna läsa och följa din väg som har guidat dig fram till där du står idag. Som tidigare Skelleftebo är det extra kul att se att du också ska öppna en webbutik som gör det möjligt för oss som inte bor i stan att kunna handla.

    reply

Lämna en kommentar