Title Image
Blogg

Idag är det internationella kvinnodagen och det tänker vi lyfta lite extra på Elva Bruk. Vi har en ”Ta hand om dig” kampanj som ger alla (kvinnor, män, och allt däremellan) 20% på alla ”ta hand om dig”- produkter. Som ekologisk hud- och kroppsvård, naturliga deodoranter, äkta tvålar, alla ekologiska ätbara produkter. Och choklad förstås. För att sno en stor kedjas citat ”Because you are worth it” helt enkelt.

Jag vill också passa på att vara lite personlig och lyfta några starka, coola, härliga kvinnor som gjort saker som haft avgörande betydelse i min karriär. Några av dem är nog inte medvetna om hur avgörande just deras handling var. Genom att föreslå mitt namn till olika jobb och styrelseplatser har de öppnat dörrar som kanske annars varit stängda. Jag har inspirerats av er och försöker så ofta jag kan lyfta fram kompetenta kvinnor runt omkring mig, och öppna dörrar, hjälpa till med kontakter så gott det går.

Så, idag vill jag rikta ett extra stort tack till Ida Pettersson, Veronika Enros, och Lena Wikman. Här kommer en digital kram och blomma!

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar