Blogg

Jag har öppnat kanske tio butiker i mitt liv men aldrig min egen. Jag är van att om datorn krånglar så ringar man IT avdelningen. På Elva Bruk finns bara jag och min blivande man med varsin unge på höften eller vid foten. Oj, vad vi lär oss och oj, vad vi är duktiga!

Den absolut största utmaningen har varit att inte stressa upp sig för småsaker. Eller stora saker heller för den delen. Med några veckor kvar till öppning brast min blindtarm och jag opererades akut. Jag blev väldigt sjuk och fick komplikationer som gjorde att jag fick opereras igen och låg inne på sjukhus i elva dagar. När jag kom hem var jag fysiskt svag och skör, men hade fått ett stort inre lugn. Min omgivning var orolig och stressade över butiksöppningen men jag själv kände bara ”I got the point”. Stressa inte, lev varje dag, ta hand om nära och kära och det blir som det blir.

Jag är tacksam över att antibiotika finns och arg över att det används till djur för att de ska växa fortare vilket skapar antibiotikaresistens. Jag och min sambo beslutade oss för att bara köpa svenskt kött från och med nu som inte innehåller antibiotika i samma utsträckning som kött från många andra länder. Det gör vi framförallt för våra barns skull. Det var inte så länge sedan folk dog av brusten blindtarm och det skrämmer mig när jag tänker på att det kan bli så igen.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar