Blogg

Jag började söka lokal så snart affärsidén var utformad. Det gick snabbt där efter frökapselupplevelsen. Min sambo undrade förstås vad som tagit åt mig efter yogapasset men litade på att det jag sysslade med var rätt. Han är bra min sambo!

I början tittade jag bara på centrala lokaler, mitt i kommersen. Ganska snart så landade jag i att jag vill ha friheten att kunna kombinera butik och fabrik, arbete och min familj. Jag började söka mig i utkanten av centrala Skellefteå istället och sökte efter ett rofyllt läge. Jag hittade Köpmangatan 1, 200 kvadrat, parkeringar precis utanför, strandpromenaden nedanför och den låg bara tio meter från älven. Det var perfekt!

I den härlokalen kan jag styra mina öppettider så att de passar verksamheten och mitt liv. Vi har öppet 11-17 onsdag till fredag och 10-14 på lördagar. På tisdagar tillverkar jag mockasiner och målar, åker på kundbesök och har administrativt arbete. Jag har alltid öppet webbshoppen och ger 5 % i rabatt på webb beställningar som hämtas upp i butiken. 

Balans i livet, på alla plan är det jag strävar efter. Jag vill göra medvetna val oavsett om det handlar om hur jag lever, äter, handlar och arbetar. Jag hoppas att butiken ger fler möjlighet att välja bra produkter för sig själva och sitt hem.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar