Hem  /  Om Elva Bruk

Om Elva Bruk

ELVA BRUK, butik & fabrik är precis som namnet antyder, en butik som säljer egna och andras varumärken. Vi skapar egna tvålar med lokala dofter under varumärket A Piece of och gör renskinns mockasiner under märket Tassamocks. Vår ambition är att fortsätta utveckla spännande produkter och hitta guldkornen bland andras varumärken. De flesta av produkterna vi säljer har ursprung i Skellefteå, Västerbotten, norra Sverige eller i Sverige.

Det vi säljer är hållbart, oftast ekologiskt och gärna närproducerat. Vårt motto är ”Mostly eco, always friendly”. Det är viktigt för oss att de produkter vi säljer är snälla för människa och miljö. Vår lilla butik är uppbyggd med återbrukat material och begagnad inredning. Vi tycker att det slängs alldeles för mycket fullt funktionella och fina saker. Vi eftersträvar en medveten handel av hållbara produkter i en lugn och mysig miljö.

ELVA BRUK, butik & fabrik öppnade sin stora butik på 2020 kvm 2017 precis bredvid älven på Köpmangatan 1 i Skellefteå. Efter en vattenskada flyttade butiken till Torget 4 i Skellefteå och låg där till april 2018 då butiken stängde. Vi var inte beredda att göra det jobb som krävdes för att fortsätta hålla butiken välmående efter vattenskadan. Vi värdesatte tiden med familjen högre än drömmen om butik och stängde därför den fysiska butiken i april 2018. ELVA BRUK lever vidare på www.elvabruk.se och som ett ”shop in shop” koncept som öppnar i slutet av april inne på Interflora Guldstadens blommor.

Om ni vill komma i kontakt med oss så  maila på info@elvabruk.se eller ring på 070-657 17 13. På telefon har vi begränsad möjlighet att svara under dagtid. Följ oss gärna i sociala medier, vi är flitiga på att dela med oss av vår vardag på Instagtam under @elvabruk

samarbeten