Blogg

Elva Bruk har haft öppet i sju veckor nu och jag börjar förstå att det är på riktigt. Den där känslan av overklighet blandas nu med total verklighet och det känns minst sagt spännande. Alla fakturor som ramlar in efter uppstarten gör att jag kastas mellan att känna:

”Rätt spännande ändå, typ som att köra skoter över kalfjället- jättevackert och man vet aldrig hur vädret ska slå om- exciting!” och ”Vad har jag gett mig in i? Herreguuud! Andas. Andas. Andas… varför har jag slutat röka?! Behöver en cigg nuu!” 

Men eftersom cigg å ena sidan är sjukt farligt, (och jag har slutat med dumheterna för många år sedan) men dessutom kostar pengar, (som jag ju har investerat i butiken) så blir det till att gå en Breathwalk i solen och fokusera på alla de nöjda kunder jag har. De kunder som återkommer med sina vänner och hejjar och peppar på mig. NI ÄR GULD VÄRDA!

För att fira er, och tacka så mycket för denna fina start i butiken så har vi en kundkväll på tisdag den 13 juni mellan 17-20! Vi har öppnat vårt sticklingsbibliotek så ta gärna med en stickling och byt in den mot en annan! Vi kommer också att bjuda på en massa återbrukstips för sommarfesten och ha erbjudanden under kvällen. Ta med en vän och kom!

/Helena

Inga kommentarer

Lämna en kommentar