Blogg

Snart har butiken varit öppen i tre månader! Det känns som en kvart och för alltid samtidigt och det är så härligt att vi fått en sån här fin start. Intresset för hållbara, ekologiska yogakläder har varit stort och jag märker att många vill vara just sådär tillåtande med sina kroppar som yogakläder ofta är. Jag går själv runt i min jumpsuit från Santa Ni flera dagar i veckan och mina absoluta favvobyxor är en dressad baggybyxa i ekologisk bomull från samma märke. Allt sitter skönt och inget sitter åt samtidigt som jag känner sig fin, det är bra, prisvärda plagg för mig.

Jag älskar att klä upp mig och har en förkärlek till klänningar. Jag har hittat ett underbart slowfashionmärke som kommer in till butiken nästa vecka! Så nu kan ni hitta vackra klänningar, byxdressar och kimonojackor i återbrukat siden från Indiska saris hos oss! Bilden ovan är en byxdress och jag lägger ut fler bilder på Instagram och Facebook- håll utkik där. Varje plagg är unikt och finns bara en av. Här kommer mer information om märket Starry Eyes:

Starry Eyes är ett retro inspirerat klädmärke som specialiserar sig på kläder för kvinnor med en passion för personlig stil och vintage. Allt är one-size och passar storlekar 34-44.  Starry Eyes arbetar med ett “slow- fashion” tänk och följer inte trender utan fokuserar på one-size kläder som följer den individuella kroppen och kan bäras oavsett ålder eller säsong. 

Plaggen produceras på Bali och det är en självklarhet att arbetsförhållandena är rättvisa och att det finns en ömsesidig respekt både personligt och professionellt. För att utveckla och skapa en mer hållbar produkt tillverkas nu mesta delen av produktionen i återvunnen siden från Indien.

Ha en fin helg allihopa!

 

/Helena

Inga kommentarer

Lämna en kommentar