Blogg

Det har gått två år sedan jag kastade mig ut och följde min dröm. Jag öppnade ett butikskoncept med hållbart fokus som i lyfter lokala tillverkare och schysst produktion. Ambitionen har hela tiden varit densamma även om verkligheten har förändrat efter vägens gång. På två år har vi:

Öppnat Butik & Fabrik på Köpmangatan 1

Drabbats av en vattenskada/mögel-elände som fick omfattande följder för företaget då inget ersattes av försäkringsbolaget

Öppnat ny Butik utan fabrik på Torget 4

Stängt butiken på Torget 4 då jag inte hade möjlighet att ha kvar personal efter det negativa beskedet från försäkringsbolaget. Jag ville inte jobba jämt utan vara med mina barn medans de är små.

Öppnat en shop in shop på Interflora och fortsatt driva webbshoppen

Och nästa vecka är det dags för webbshoppen och shop in shoppen att stänga för gott.

Jag har haft otroligt roligt, spännande, turbulent, och givande och träffat otroligt många underbara människor under den här resan! Jag ångrar inte en sekund, jag har lärt mig otroligt mycket och önskar såklart att omständigheterna skulle ha varit annorlunda. Men eftersom jag aldrig ältar utan alltid ser framåt så är jag ändå nöjd med resan. Jag kommer att sakna många av er, mina fantastiska, kreativa och briljanta leverantörer blandannat. Många av er är små företagare som verkligen förtjänar att nå ut med era produkter och jag hoppas att andra tar vid där jag slutar.

Mina härliga stöttande kunder- ni är fantastiska. Varenda mail och meddelande på sociala medier har betytt jättemycket för mig.

Min familj och vänner- många av er har ställt upp så in i bomben med arbete, barnvakteri, stöttning, matlådor, glada hejja-rop målning, fix och trix i mina lokaler. Stort tack till er alla!

Ikväll har jag påbörjat utförsäljningen av webbshoppen och på fredag och lördag kommer jag att ha utförsäljning i shop in shoppen på interflora. Passa på att handla era hållbara, ekologiska, schyssta prylar här hos mig denna sista vecka till riktigt bra priser.

Så, nu är nyheten ute.. det känns både tomt och bra. Mest bra. För nu går jag vidare mot nya äventyr.

Ta hand om er allesammans!

 

All kärlek.

Helena

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar