Hem  /  Webbshop  /  Barn, Kampanj & Rea, Saprema  /  Ringsjal Saprema-flera färger

Ringsjal Saprema-flera färger

875.00 kr 399.00 kr

Ringsjalar tillverkade av svenska yogamärket Saprema i slitstarka, återbrukade tyger i linne och/eller bomull. Varje sjal är unik och det finns bara en i varje print. I en ringsjal bär du barn från några månader till ca 1,5-2 år på höften eller på magen.

Läs våra rekommendationer under ”Läs mer” nedan.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Bärsjalarna är tillverkade av svenska yogamärket Saprema i slitstarka, återbrukade tyger i linne och/eller bomull. Varje sjal är unik och det finns bara en i varje print. I en ringsjal bär du barn från några månader till ca 1,5-2 år på höften eller på magen.

Vi rekommenderar följande:

Lägg ringen över axeln och dra tyget runt kroppen. Dra igenom tyget genom båda ringarna och tillbaka genom den ena ringen. (tyget ska sitta ganska tught) Dra igenom ett extra varv genom båda ringarna för att säkra ordentligt. Skapa en ficka för barnet i tyget på din höft, ta upp barnet och lägg på din axel. Håll alltid en hand på barnet och öva först framför något mjukt som en säng eller soffa och ta hjälp om du känner dig osäker! Trä ner barnet i tygfickan så att barnet sitter i tygpåsen med rumpan i ”grodposition” Knäna ska vara högre än rumpan och benen utanför tygpåsen. Tänk dig ett M där mitten av M:et är barnets rumpa och benen på varsin sida. Ryggen ska vara formad som ett C från sidan och inte helt rakt. Barnet ska sitta så högt att det är ”Close enouge to kiss” (du ska kunna pussa barnet) När du är nöjd med barnets position, dra efter tyget och reglera tyget på axeln så att det känns bekvämt.

Bär inte barnet i positionen ”vagga” (liggandes i sjalen) då det finns risk för kvävning om andningsvägarna inte hålls fria.

Små barn behöver ha extra stöd för nacken, håll alltid en hand för att skydda deras nacke och huvud.

Barnet bör kunna hålla uppe sitt eget huvud innan det bärs i en ringsjal.

Se alltid till att andningsvägarna hålls fria.

Ringsjalen tvättas i 30 grader. Sjalen blir bara bättre ju mer den används då tyget blir ”inbrutet” och får en skönare passform för både förälder och barn.

Sjalen är inte vikttestad, den är rejält sydd och gjord på slitstarka, återbrukade tyger.

 

Mer information

Färg

Blå, Brun rutig

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ringsjal Saprema-flera färger”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *