Hem  /  Webbshop  /  Yogaprodukter & Smycken, Kampanj & Rea  /  Ekologisk Yogaspray- Manic Organic

Ekologisk Yogaspray- Manic Organic

149.00 kr 99.00 kr

Ekologisk yogaspray fräschar upp och rengör effektivt din yogamatta från svett, bakterier och smuts. Samtidigt som den med hjälp av eteriska oljor av eukalyptus och lavendel förhöjer din yogaupplevelse. Vid kontakt med huden bjuder den dessutom på otroligt fina hälsoegenskaper.

 

 

Artikelnr: 1000054 Kategorier: ,

Beskrivning

Vår ekologiska yogaspray fräschar upp och rengör effektivt din yogamatta från svett, bakterier och smuts. Samtidigt som den med hjälp av eteriska oljor av eukalyptus och lavendel förhöjer din yogaupplevelse. Vid kontakt med huden bjuder den dessutom på otroligt fina hälsoegenskaper, något som för oss är väldigt viktigt.

Den jobbar kraftfullt antibakteriellt och antiseptiskt vilket innebär att den dödar och hämmar tillväxten av mikroorganismer så som bakterier, svampar, parasiter och virus. De eteriska oljorna av eukalyptus och lavendel är valda med stor omtanke tack vare sina fantastiska egenskaper. Eukalyptus stimulerar nämligen vår koncentrationsförmåga och verkar starkt antiseptisk, virushämmande, immunförsvarsstärkande, slemlösande och öppnar upp våra luftvägar (extra bra för asmatiker). Medan lavendel är väl känt för sina humörhöjande egenskaper vid trötthet, irritation, oro, nervositet och huvudvärk. Kombinationen ger en känsla av att komma i balans. Alla dessa härligheter har vi sammanfört i en liten sprayflaska som enkelt håller din matta fräsch och ren -samtidigt som den öppnar upp dina luftvägar, ökar din fokus och balanserar dina sinnen för att förhöja din yogaupplevelse.

100 ml
ANVÄNDNING
Våra yogaspray fungerar på alla typer av yogamattor. Skaka ordentligt innan användning. Spraya din matta innan du yogar, testa dig fram med mängd utefter eget önskemål, alla är vi olika! En väldigt liten mängd behövs för att verka antibakteriellt, men spraya gärna lite extra för ökad dofteffekt. Efter avslutat yogapass sprayar du ytterligare en gång för att stoppa tillväxt av mikroorganismer och på så sätt ”tvätta av” mattan. Har du ullmatta räcker det med att spraya, har du andra fastare material kan du med fördel använda en liten handduk att torka av mattan med för maximal spridning av sprayen. Denna dock endast vid användning efter ett yogapass.
Manic Organic- CELEBRATING NATURE & HEALTHY LIFESTYLES

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ekologisk Yogaspray- Manic Organic”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *