Hem  /  Webbshop  /  Kropp, hud och hår, A Piece of  /  Nordanå tvål med ekologiskt björkvatten

Nordanå tvål med ekologiskt björkvatten

149.00 kr

Flytande tvål med en doft inspirerad av Nordanå i Skellefteå. 500 ml Doften är varm, trygg och man kan ana brända mandlar, lanthandel och kanel.

Trevlig, varm doft som påminner om något från förr.

 

Nordanå- ”En kulturell mötesplats”

En tvål inspirerad av de gamla byggnaderna, känslan av trygghet och minnen från förr. Marknad, teater, museum, svandamm och lanthandel. Möten mellan människor, nu och då.

 

Artikelnr: 1000095 Kategorier: ,

Beskrivning

Alla har vi en plats som betyder lite extra för oss. En speciell plats, som vid åtanke, sprider en värme i bröstet och ett leende över läpparna. En plats som du minns med dina sinnen, där du känt, doftat och upplevt. A Piece of-by Helena står för just det: minnen, stolthet och känsla. Men också för snygg design och bra kvalité.

Nordanå- ”En kulturell mötesplats”

En tvål inspirerad av de gamla byggnaderna, känslan av trygghet och minnen från förr. Marknad, teater, museum, svandamm och lanthandel. Möten mellan människor, nu och då.

 

A Piece of by Helenas tvålar innehåller ekologiskt björkvatten som verkar renande och har en antiseptisk effekt. Tvålarna tillverkas i Sverige på en miljöcertifierad fabrik och företaget jobbar så lokalt de bara kan i alla led inom produktionen.

Miljö och ansvar

Tvålarna är tillverkade på en miljöcertifierad fabrik i Sverige. Tvålen innehåller Aloe Vera och vegetabiliska oljor (olivolja). Parfymerna är inte djurtestade och vår parfymör handlar bara med parfymhus med rättvisa villkor. Pumpflaskan är återvinningsbar och sorteras som hårdplast. Vi återanvänder det emballage som skickas till oss som stötdämpning när vi packar varor i vår webshop. A PIECE OF:s tvålar har ingen miljömärkning såsom Svanen eller EU-Blomman i dagsläget. Tvålmassan klarar en miljömärkning enligt vår tillverkare, men då vi tillsatt en egen parfym som inte är bedömd för detta så har vi ingen miljömärkning på våra tvålar. De konserveringsmedel som är i tvålen för att klara hållbarheten heter Methylparaben och Ethylparaben och klarar båda märkningar såsom Bra Miljöval.

Innehållsförteckning:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate,  Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Betula Leaf juice (björkvatten), Aloe Barbadensis Leaf juice (aloe vera juice), Cocamidopropylamine Oxid,  Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben