Hem  /  Webbshop  /  Kropp, hud och hår, A Piece of  /  Skellefteå tvål med ekologiskt björkvatten

Skellefteå tvål med ekologiskt björkvatten

149.00 kr

En tvål med en doft inspirerad av Skellefteå. Doften är frisk och fräsch och påminner för många om nyfallen snö.

SKELLEFTEÅ

”En tvål inspirerad av den friska luften, vattnet och skogen.

Möjligheten att uppleva både det stora och lilla, med bara himlen som sällskap.

Friheten att välja det lugna tysta, om du vill”

 

 

Artikelnr: 1000752 Kategorier: ,

Beskrivning

Alla har vi en plats som betyder lite extra för oss. En speciell plats, som vid åtanke, sprider en värme i bröstet och ett leende över läpparna. En plats som du minns med dina sinnen, där du känt, doftat och upplevt. A Piece of-by Helena står för just det: minnen, stolthet och känsla. Men också för snygg design och bra kvalité.

SKELLEFTEÅ

En tvål inspirerad av den friska luften, vattnet och skogen.

Möjligheten att uppleva både det stora och lilla, med bara himlen som sällskap.

Friheten att välja det lugna tysta, om du vill.

A Piece of by Helenas tvålar innehåller ekologiskt björkvatten som verkar renande och har en antiseptisk effekt. Tvålarna tillverkas i Sverige på en miljöcertifierad fabrik och företaget jobbar så lokalt de bara kan i alla led inom produktionen.

Miljö och ansvar

Tvålarna är tillverkade på en miljöcertifierad fabrik i Sverige. Tvålen innehåller Aloe Vera och vegetabiliska oljor (olivolja). Parfymerna är inte djurtestade och vår parfymör handlar bara med parfymhus med rättvisa villkor. Pumpflaskan är återvinningsbar och sorteras som hårdplast. Vi återanvänder det emballage som skickas till oss som stötdämpning när vi packar varor i vår webshop. A PIECE OF:s tvålar har ingen miljömärkning såsom Svanen eller EU-Blomman i dagsläget. Tvålmassan klarar en miljömärkning enligt vår tillverkare, men då vi tillsatt en egen parfym som inte är bedömd för detta så har vi ingen miljömärkning på våra tvålar.

Innehållsförteckning:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf juice (aloe vera juice), Cocamidopropylamine Oxid, Betula Leaf juice (björkvatten) Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroactic Acid, Parfum