Hem  /  Webbshop  /  Kampanj & Rea, Milkpaint  /  MMS Milk Paints White wax

MMS Milk Paints White wax

165.00 kr 83.00 kr

Ett vitt möbelvax som skapar vackra effekter, med en matt yta som skyddar & förseglar Milk Paint. En burk innehåller 50 gram.
Påför ett tunt lager med en luddfri trasa. Låt det torka i 3-5 minuter. Polera till en glans med en luddfri ren trasa. För ytterligare glans och hållbarhet applicera ett andra skikt.

MMS Möbelvax är naturligt och innehåller bivax blandat med lite carnaubavax och sedan tonad i en krämig vit nyans, perfekt för att skapa olika uttryck med. Den är lätt att applicera, ger en slitstark yta med en vacker lyster och har nästan ingen lukt.

Artikelnr: 1000073 Kategorier: ,

Beskrivning

Miss Mustard Seed’s Möbelvax  är tillverkat exklusivt för Miss Mustard Seed från Claphams Bivax produkter LTD. Detta fina museum kvalitetsvax är baserat på ett gammalt familjerecept. Det är tillverkat av bivax och lite carnaubavax. Det är idealiskt för användning på trä, marmor eller som en skyddande yta över Milk Paint. Det är lätt att applicera, ger en slitstark yta med en vacker lyster och har nästan ingen lukt.

Använd en ren bomullstrasa eller pensel för att tillsätta vax i ett tunt lager eller arbeta in i skrymslen och snidade detaljer. Torka bort överflödet, vilket gör att vax som har lagts på i fördjupningar ligger kvar.Låt det torka i 3-5 minuter. Polera till en glans med en ren luddfri trasa. För ytterligare glans och hållbarhet, applicera ett andra skikt. Rengör borsten med tvål och varmt vatten.

 Vi håller kurser i Milkpaint- se vår hemsida www.elvabruk.se/kurser för nästa datum!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MMS Milk Paints White wax”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *